WANILIOWE NALEŚNIKI PROTEINOWE…

WANILIOWE NALEŚNIKI PROTEINOWE…

WANILIOWE NALEŚNIKI PROTEINOWE… 300 463 FitNow - treningi personalne

W czym tkwi sekret? Przygotowanie naleśników nie jest trudne, ale może być frustrujące jeśli nie do końca wiesz co robisz. Wskazówki umieszczone poniżej sprawią, że przyrządzanie naleśników zakończy się sukcesem.
1. Będziesz potrzebować dobrej patelni z nieprzywierającą powłoką. Najlepiej jeśli masz specjalną patelnię do naleśników. Jednak jeśli nie masz, nie martw się – wszystko jest w porządku, pod warunkiem, że masz dobrą patelnię z powłoką nieprzywierającą.
2. Pokryj patelnię olejem kokosowym, olejem rzepakowym albo olejem w sprayu zanim wlejesz ciasto. Jeśli nie natłuścisz patelni odpowiednio, twoje naleśniki zaczną do niej przywierać i przypalać się.
3. Upewnij się, że patelnia jest dobrze rozgrzana zanim wlejesz na nią ciasto. Jednak, gdy ciasto będzie już na patelni, ogień powinien być średniej wielkości.
4. Smażenie naleśników to szybki proces. Jeśli smażysz ich kilka jednocześnie, myśl o sobie jak o maszynie: nalej, obróć, przerzuć na talerz.